Hopp til innhold

Personvernerklæring for

2r Arkitektur as

 

1      Kategorier av personopplysninger som lagres

 

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:


 Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

 

Behandlingsansvarlig

 


2r Arkitektur as,

Frederik Stangs gate 4 A

0272 Oslo

er behandlingsansvarlig for behandling av dine personopplysninger. 

 

Deling av opplysninger med tredjeparter

 

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere oppgis i hvert enkelt tilfelle

 

Innhenting av personopplysninger

 Vi bruker kun informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse på våre sider slik at du slipper å fylle inn felt på nytt hver gang du er på våre sider..

Innhenter informasjon fra oppdragsgiver og kontakter i forbindelse med leveranser og produkter produktdinformasjon og Brønnøysundregisteret.

 

4      Behandlingsgrunnlag

 

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse benyttes for å oppfylle en avtale inngått mellom vår bedrift og deg som kunde. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).]

Informasjon om fakturering benyttes for å oppfylle krav i bokføringsloven. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 ©.]

Dersom du har samtykket til det, benyttes opplysningene til det angitte formålet. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke ditt samtykke tilbake.

  

Formålet med behandlingen

 

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

 

5      Sletting av personopplysninger

 

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare, vil i henhold til lovens krav lagres i inntil 5 år. Det samme gjelder relevante opplysninger i garantitiden 5 år.

 6      Informasjonssikkerhet

 Våre personopplysninger ivaretas av Superoffice som lagret disse trygt. Disse er passordbeskyttet

 

7      Rettigheter for den registrerte

 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personvernforordningen. Du vil i den forbindelse kunne kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Personvernrådgiver


 Kontaktinformasjon

2r Arkitektur as

Frederik Stangs gate 4 A

0272 Oslo

 

Postadresse:

Postboks 1054 Hoff

0218 Oslo

 

 

Share on Facebook

Personvernerklæring